Categorieën

Buffetten en BBQ

The Longhorn

Catering zoals u het wenst!

We verzorgen catering op locatie, bij u aan huis, in een tent, bij u in het bedrijf.

Ook kunnen we beschikken over verschillende locaties waar wij uw feest kunnen verzorgen.

U kunt bij ons terecht voor uw totale catering. Diverse soorten buffetten, diverse hapjes, diverse soorten drank, materialen, enz.

Kijk rustig rond en als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

 

Fam. Schutte

BBQ organiseren?

Keurslager Gerben Kamphuis

Keurslager Gerben Kamphuis is al meer dan 40 jaar een begrip in Hellendoorn. De slagerij is een volledig ambachtelijk bedrijf. Dit betekent dat het rundvlees niet van de “fabriek” komt, maar nog door Gerrit Kamphuis zelf wordt ingekocht bij de boer. Deze boeren zijn vaste relaties van keurslager Kamphuis. Een constante kwaliteit van het rundvlees wordt hierdoor gegarandeerd.

De slagerij heeft ook een eigen worstmakerij waar vele vleeswaren, worstsoorten en vlug klaar producten gemaakt worden. Hier worden ook de vele barbecue specialiteiten gemaakt. Door onze grote diversiteit kunnen wij ons ‘de barbecue specialist’ noemen.
Naast de hoge service die wij in de winkel bieden, verzorgen wij graag al uw buffetten; van een uitgebreid stamppotbuffet tot verrassende hapjesbuffetten.

Snackcorner De Droadnagel

                   Snackcorner

  • MA gesloten
  • DI  16:00 – 20:00
  • WO 12:00 – 20:00
  • DO 12:00 – 20:00
  • VR  11:00 – 22:00
  • ZA  11:00 – 22:00
  • ZO  11:00 – 21:00

 

Café De Droadnagel

Gelegen aan de voet van de Haarlerberg dat deel uitmaakt van het Nationaal Park “de Sallandse heuvelrug”. De ideale rustplaats tijdens je fiets of wandeltochten

De Beeldentuin Marienheem

OPENINGSTIJDEN

25 maart tot en met 4 oktober geopend.

di t/m zo van 10.00 tot 18.00 uur
groepen boven 12 personen op afspraak

ENTREEPRIJZEN

volwassenen € 8,50
incl. koffie of thee
kinderen tot 10 jaar gratis
ADRES
Nijverdalseweg 20
8106 AC  Mariënheem

T: 0572 35 26 94
M: 06 229 03 265
E: info@beeldentuinmarienheem.nl

Onze beeldentuin is goed bereikbaar met auto of fiets en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Restaurant Gasterij De Kruidentuin

Een begrip in Salland en de wijde regio er om heen. Bij Gasterij De Kruidentuin in Mariënheem bent u van harte welkom voor een heerlijk diner of een perfect verzorgd feest.

Restaurant De Haarlerberg

Na een stevige fietstocht of wandeling, op een van onze mooie fietsroutes of wandelroutes van Overijssel, kunt u op ons ruime terras heerlijk bijkomen en genieten van een aperitief in afwachting van een van onze fameuze 3 en 4-gangen menu’s, waarmee wij in de wijde omgeving van Salland bekendheid genieten.

Restaurant De Sallandse Berg

U kunt bij ons heerlijk All Inclusive eten en drinken, incl. bier (tap), wijn, koffie en thee, voor een vast bedrag per persoon.

Stöppelhaene Raalte 23 t/m 27 Augustus 2017

Stöppelhaene, wordt jaarlijks gehouden in Raalte. Vijf dagen lang staat heel Raalte op zijn kop om deel te nemen aan allerlei activiteiten, feest te vieren en ook om elkaar te ontmoeten.

Paarse Loper 19 t/m 3 September 2017

Eind augustus verandert Nationaal Park De Sallandse Heuvel zoals elk jaar weer in een prachtige paarse zee van bloeiende heide. Deze Paarse Loper wordt als het ware door de natuur voor u uitgerold om u gastvrij te ontvangen. De loper opent ook voor u de spreekwoordelijke deuren om alles wat paars is te kunnen zien, proeven, ruiken en ervaren. Om van dit schouwspel extra te kunnen genieten zijn er allerlei activiteiten, evenementen en arrangementen in de periode van 20 augustus tot en met 4 september georganiseerd.

Er valt voor jong en oud van alles te beleven in deze periode. Wandelliefhebbers kunnen deelnemen aan de Eindeloze Heuvelentocht: een meerdaagse wandeltocht onder begeleiding van gidsen, een schaapsherder en boswachter. Voor mindervaliden wordt er een toertocht georganiseerd.

En wilt u de heide eens op een andere manier beleven dan wandelend? Dan zijn er mountainbike arrangementen of is een rondrit op een comfortabele Italiaanse retroscooter een idee. Onderweg kunt u natuurlijk genieten van ‘levende paars’…. De horeca-ondernemers verzorgen speciale lunches en diners met ‘paarse accenten’. Natuurlijk kunt u ook blijven overnachten in één van vele accommodaties die de Sallandse Heuvelrug rijk is.Meer informatie vindt u op www.paarseloper.nl. Hier vindt u onder andere een activiteitenkalender, (verblijfs)arrangementen en ‘paarse menu’s’. Bij sommige activiteiten is vooraf inschrijven bij de betreffende organisatie nodig.